Financiële advisering

Wilt u in contact komen met Kapteijns adviseurs?

Boekhouden is tegenwoordig meer dan alleen plussen en minnen. Naast het voeren van de administratie geven wij ook adviezen op het gebied van financiële planning. In een tijd waar de overheid steeds meer terug treedt en het aan de ondernemer (en particulier) wordt overgelaten om voorzieningen te treffen voor de toekomst, is het verstandig om daarover met ons van gedachten te wisselen. Wij kunnen u helpen om inzicht te krijgen in uw financiële situatie als er bepaalde gebeurtenissen plaatsvinden.

 

Hebt u zich bijvoorbeeld weleens afgevraagd of u nog voldoende inkomsten heeft als u tijdelijk of blijvend arbeidsongeschikt wordt?

 

Voor een particulier kan het in deze tijden van belang zijn om te weten wat zijn of haar financiële situatie is indien men wordt ontslagen.

 

En als je naar de toekomst kijkt: hebt u zich inmiddels al afgevraagd of u nog wel het pensioen krijgt waar u op had gerekend? En als dat niet zo is: wat kunt u daar op dit moment nog aan doen?

 

In samenspraak met u kijken we aan welke informatie u behoefte heeft en kunnen wij voor u helder maken wat de gevolgen zijn bij arbeidsongeschiktheid, overlijden, huwelijk en echtscheiding.

 

Met een goed advies bent u voorbereid op de toekomst.

"Met een goed

advies bent u

voorbereid op

de toekomst."

Background